Хороскоп

Дневен хороскоп

Хороскоп за 19 септември 2020
Хороскоп Овен (21 март - 20 април)
Днес може да ви е малко некомфортно, защото трудно ще успявате да контролирате всичко и всички. Май е ден, в който трябва да се оставите съдбата да ви води, дори да ви е неприятно.
Хороскоп Телец (21 април - 21 май)
Искате или не, но е важно да имате социална изява и дори реализация. Нещата ще се завъртат в тази посока, така че по-добре използвайте събитията в своя полза.
Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)
Днес изключително силно ще ви дразнят хората, които натрапват съветите си. Бъдете любезни (доколкото може), но категорични, не им позволявайте да ви се “качат на главата”. Бройте до 5 преди да кажете нещо обидно, а днес много такива думички ще ви идват на устата.
Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)
Ще имате възможност да наваксате изгубените шансове. Не се тревожете и се съсредоточете върху служебните си задължения. Действайте практично и ще си спестите много време и ненужни усилия.
Хороскоп Лъв (24 юли - 23 август)
Желанието ви е едно, а действителността ви предлага нещо съвсем различно. Трябва да промените нещо, ако искате да намерите вътрешен покой, а това наистина ви измъчва - хем не искате промяна, хем не може да продължавате повече така.
Хороскоп Дева (24 август - 23 септември)
Бъдете предпазливи в контактите си и най-вече внимавайте на кого какво разказвате. Може да се разочаровате от някой, на когото сте вярвали безусловно, но не позволявайте това да промени отношението ви към този човек. Дайте му още един шанс да ви докаже, че е лоялен към вас.
Хороскоп Везни (24 септември - 23 октомври)
Труден ден. Днес ще имате доста задачи, но най-важното е да не губите общия поглед върху нещата и да не изпадате в ненужни подробности.
Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)
Днес късметът ще е на ваша страна, не го пропилявайте за глупости, а направете нещо, което наистина си струва – ухажвайте някой, който се прави на недостъпен или пък си пуснете фиш.
Хороскоп Стрелец (23 ноември - 21 декември)
Днес ще успявате много добре да контролирате емоциите си и това ще ви дава спокойствието на човек, който владее положението. Удобен момент да приключите с някои поизостанали дела.
Хороскоп Козирог (22 декември - 20 януари)
Движете се изключително внимателно по пътищата и си гледайте в краката. Произшествията днес ще са резултат единствено на собствената ви небрежност. Не ги допускайте!
Хороскоп Водолей (21 януари - 19 февруари)
Днес трябва да сте особено внимателни как прилагате принципите си. Не смесвайте личното със служебното, колкото и да ви се иска. Не пръскайте пари, за да докажете нещо на другите.
Хороскоп Риби (20 февруари - 20 март)
Не се отказвайте, ако нещата не се случват веднага, опитайте пак. Имате нужда от малко повече търпение, ентусиазъм си имате достатъчно. Просто бъдете като децата - не се отказвайте, докато не получите резултат.
Хороскопи от astro5.net

Топ феномена на България – Мария Асенова. Астролог и ясновидец.

 

Астролога, гадател и ясновидец Мария Асенова помага на стотици хора от години. Силата, която й е дадена е насочена към здравето, благополучието и късмета на всички, потърсили нейната помощ и съвети. Хората, на които е помогнала я наричат: Топ феномена на България, който никога не греши!