Благодарности

С .И. Плевен

Мария, бъди жива и здрава! Толкова точно назова проблемите ми и ми помогна. Съумя да намериш начина да облекчиш душата ми. Съпругът ми бе задържан несправедливо в чужбина. Водеха се дела продължително време. До краен предел положението бе изнервено. Мария Асенова приготви специални неща за спечелване на дело. Толкова бавно се развиваха събитията. Децата страдаха, липсваше им баща им, ужасно бе. Няколко пъти бях при Мария, стана всичко, така както тя каза. До една седмица получих обаждане и хубави новини. Кошмарът свърши. Оправдаха мъжа ми, раздвижиха се нещата около него, чухме се, за да ми каже, че се прибира до дни. Отидохме при Мария да и благодарим . Тя задвижи нещата от разстояние и специалните магически методи доведоха до победния край.

К.Р. Силистра

Нямах възможност да посетя Мария Асенова.Живея в чужбина, свързах се по телефона с нея. Гледане направи за цялото семейство. Нещо ужасно се случва с дъщеря ми. Мария изреди много имена на хора, събития, помогнали да се стигне до ужаса. Мъжът на живота и я напусна преди два месеца, тя се чувства ненужна, потърси утеха в алкохола, цигарите. Не излизаше от стаята си с дни. Само на Мария се уповавах, тя се зае да ми помогне. Според нея този мъж така я бе обсебил, че тя не виждаше, бе сляпа за всичко друго. Мария приготви по нейни методи специални неща и ми ги изпрати с колет. Промяната е факт при дъщеря ми. Състоянието и с дни се подобри. Мария и направи много силна защита, да не може никой да и навреди за в бъдеще. Само на Мария Асенова вярвам, аз и дъщеря ми греем като слънца!

Н.А.Италия

При Мария ме заведе моята майка. Аз бях изпаднала в голям стрес, страхувах се от всичко и ходех навсякъде с придружител. Мария за мен една невероятна жена. Когато я срещнах се почувствах сигурна и спокойна. По нейна препоръка, майка ми направи изчистване на дома ни и цялото семейство. Още с изчистването, което направихме се почуствах много добре. След леенето на куршум започнах да излизам сама. Сега ходя на работа, изпълнена съм със спокойствие и не изпитвам страх от нищо. Безкрайно съм благодарна за помощта , която ни оказа Мария. Отидох лично да и благодаря.

В.Р, София

Моят син беше алкохолик! Отначало изпиваше собствената си заплата, но след като го изгониха от работа, започна да иска пари от мен.Когато му откажех посягаше да ме бие. Аз реших да се махна от него за известно време. Случайно прочетох за Мария Асенова. Реших да се свържа с нея и да я помоля за помощ. Тя назова причините за всичките ми проблеми. Наложи се да се върна за да проведа необходимото лечение, за да се излекува сина ми от страшният порок. Направи изчистване на магиите,благодарение на които той се бе пропил. Много скоро той спря да пие. Намери си нова работа , и се превърна в мил и внимателен човек. От сърце желая на г-жа Асенова да помага на хората.

Р.Н., Испания

Бог да благослови Мария Асенова! Тя помогна много на нашето семейство. Синът ни е на 17 год. И страда от нощно напикаване. През всичките тези години сме ходили при много лекари, но без резултат. Детето ни беше в стрес от неловките ситуации в които изпадаше. Прочетохме за г-жа Асенова и я посетихме. Останахме възхитени от нейната отзивчивост и човечност.Всичко което тя ни каза, беше истина, сякаш е живяла с нас. Направихме всичко, което тя ни препоръча, проведохме лечението по нейните методи и сега детето ни е като всички свои връстници. Благодарим ти, Мария! Помагай все така на хората.

И.Н., Пловдив

Живея в САЩ и прочетох, че в България има жена с невероятни способности. Имах бизнес, но от няколко месеца тръгна назад.Всичко постигнато започна да се срива. Обадих се на Мария, тя ми направи обстойно гледане по телефона, тъй като нямах идване в България. Имах чувството, че е в дома ми, всичко което ми каза беше истина. Удивена бях, когато Мария видя проблемите ми в бизнеса с най-малките подробности. След нейната намеса - магическо изчистване, проблемите започнаха да се решават. А след като имах и специалната защита, която тя ми направи, търговските ми дела потръгнаха по-добре от преди.

С Благодарности: Д.Дж., Лос Анжелис

Личният ми живот беше пълен провал. Мария Асенова направи така, че ме спаси от подигравки и унижения .Бях темпераментен мъж, но изведнъж спрях да мога. Това ме докара до страхотна депресия, стигнах до там да пия какви ли не лекарства, които гарантират резултати, но нищо не помогна. Посетих кабинета на Мария Асенова. Тя премахна магическото замърсяване, което бе в основата на моя проблем. Направи изчистване и премахна всички мръсотии, които ми бяха причинили злонамерени хора. Със специални билкови методи ме направи нов човек. Отвори нови пътища пред мен. За много кратко време успях да възвърна потентността си, даже станах още по темпераментен отпреди. Личният ми живот се възроди. Не знам какво чудо направи с мен, Мария, но съм ти много благодарен.Психиката ми се стабилизира, животът ми стана по пълноценен. Всичко го дължа на теб и способностите ти!

Н.Ч., Хасково

Изказвам ти най сърдечна благодарност Мария! Ти направи така , че доброто победи, аз се чувствам нов човек - по-силна и по-уверена в себе си. Ти ми даде сила за живот. Преди срещата ми с теб, животът ми бе доста объркан.Не можех да си намеря работа, нямах приятел с когото да излизам, нямах подходяща среда. Мария бе много точна, направи ми обстойна диагностика. Всичко, което каза започна да се сбъдва.Тя направи цялостно изчистване на мен и семейството ми. Бях напрегната, сега се чувствам така леко, сякаш летя. Започнах работа, запознах се с интересни хора, вече имам приятели. Просто съм щастлива! Животът ми се промени благодарение на теб, Мария!

В.З., Плевен

Мария Асенова е уникално явление. Аз съм българка, живея и работя в Англия. Имах големи проблеми. В един момент в съпруга ми настъпи голяма промяна в отношението му към мен и децата. Започна да закъснява без да дава каквото и да е обяснение.Прочетох за Мария и потърсих помоща и. Свързах се с нея по телефона и без аз да кажа и една дума, тя ми каза всичките проблеми. Каза, че ще ми помогне да се разреши моят проблем. И го направи. С колет ми изпрати всичко,което беше необходимо. Направи ми специално магическо изчистване и разруши любовният триъгълник.Сега мъжът ми е отново онзи внимателен и любящ съпруг.Бях изумена, че толкова бързо се промениха нещата при мен. Мария, Благодаря ти, че ми помогна.

С обич и уважение, Д-р Ц. И., София

При Мария Асенова дойдох за помощ, тъй като имам проблеми със здравето. Инвалид съм, ходя с бастун. Изпълних каквото ми каза Мария и почуствах облекчение. Изправих се, в смисъл като че ли нещо освободи ръцете ми, гърба и в областта на кръста. Продължавам медолечението. Благодаря й от все сърце!

Топ феномена на България – Мария Асенова. Астролог и ясновидец.

 

Астролога, гадател и ясновидец Мария Асенова помага на стотици хора от години. Силата, която й е дадена е насочена към здравето, благополучието и късмета на всички, потърсили нейната помощ и съвети. Хората, на които е помогнала я наричат: Топ феномена на България, който никога не греши!