Благодарности

Д. А., община Сатовча

Мария, благодаря ти, че вдигна брат ми на крака и започна да ходи. От десет години беше лекуван от множествена атеросклероза, но без никакъв резултат. Но след като бях при Мария, тя промени нещата напълно. Благодаря ти, Мария, от сърце!

Д. Кюстендил

Мария, благодарим ти за всички добрини! Истината за магията, която ти предсказа, бе наистина нещо невероятно, но когато я открихме, всичко бе както ти го описа. След развалянето на магията животът ни стана по-добър и по-спокоен. От сърце ти благодарим. Бъди все така чиста, пряма и вярна.

С уважение, Н. и К. Л. от Лютиброд

Мария, благодарим ти за всички добрини! Истината за магията, която ти предсказа, бе наистина нещо невероятно, но когато я открихме, всичко бе както ти го описа. След развалянето на магията животът ни стана по-добър и по-спокоен. От сърце ти благодарим. Бъди все така чиста, пряма и вярна.

С. Д., София

Дойдох за помощ при Мария след като ми беше поставена диагноза лимфолевкоза - хроничен рак. Наложи се да ми правят скенер на стомаха и това, което ми каза Мария, това откриха. Проблемът ми беше тежък, но отзвуча. Радвам се на добро здраве благодарение на билколечението. Благодаря от сърце на тази Светица - да помага все така на хората.

Е. Г., София

Не случайно посетих Мария. Както много хора, така и аз имах проблеми. Проблеми със здравето и работата. Здравето Мария посочи точно: гениталиите, стомаха, плескит и т.н. С метода на медолечението един-два месеца след започването му се чувствам прекрасно. Нещо повече, всички мои приятели и познати твърдят, че изглеждам поне с 8-10 години по-млада. Работата - бяха ми правени магии. Мария назова имената на хората, които ми бяха причинили това зло. След пречистването нещата в работата ми постепенно потръгват. Между другото Мария назова името на човека, който ще ми помогне в бизнеса, за да изляза от дупката, в която бях попаднала. Благодаря!

Павлина. И., Плевен

Преди 1 седмица бях при Мария Асенова, отведе ме при нея много сериозен семеен проблем. Мъжът ми пиеше дененощно от сутрин до вечер, биеше ни, гонеше ни от вкъщи, страхувахме се да се приберем вкъщи с деца.

Приятелка, която е била при Мария Асенова, ме насочи към нея. Не знам какво направи тази жена - приготви ми 2 процедури, които решиха проблема ми кардинално.

От мъжа ми, който пиеше 10 години направи изключителен съпруг и баща. След 10 години ужасяващ тормоз, аз най-после живея пълноценен и спокоен живот. Сега мога да кажа, че по-добър съпруг от мъжа ми няма.

Благодаря ти, Мария, да си жива и здрава. Ти върна щастието в семейството ми и ще те нося в сърцето си завинаги.

Д. Богданов

Бях при Мария по един много сериозен наболял проблем свързан със семейството ми. В семейството имахме алкохолик, който ни пребиваше и тормозеше всеки ден. След намесата на Мария с едни специални процедури синът ми спря да пие, започна работа и започна да носи пари вкъщи. От него днес по-добър няма, още не можем да повярваме, че това е нашият син при болката, която сме изживяли. Мария установи, че в семейството ни имаше тежка магия, която тя махна и всичко тръгна нагоре. Благодаря Мария!!!

Топ феномена на България – Мария Асенова. Астролог и ясновидец.

 

Астролога, гадател и ясновидец Мария Асенова помага на стотици хора от години. Силата, която й е дадена е насочена към здравето, благополучието и късмета на всички, потърсили нейната помощ и съвети. Хората, на които е помогнала я наричат: Топ феномена на България, който никога не греши!