Благодарности

Л.П. Плевен

С ужас установих, че съпругът ми от 10 години живее с друга жена на семейни начала, т.е. тя му е била любовница. Не можех да повярвам, искаше ми се всичко това да бъде лъжа. Имам две вече големи и чудесни деца, а и ние вече не сме на години. Мятах се като риба на сухо. Не можех да спя,бях много зле с щитовидната жлеза, имах възпален панкреас, започнах да вдигам захар до 9. Съпругът ми отричаше, но виждах как тайно я търсеше по телефова и търсеше начин да я срещне в квартала, в който живеехме. Прочетох за госпожа Асенова във в. „Женско царство“. Гледах и едно предаване телевизията в „Искрено и лично“. Намерих я по телефона и октомври месец – след 10 месечно лутанев безтегловността, в която бях изпаднала / между впрочем бях станала 50 кг. тегло/ посетих г-жа Асенова. Още като влязох при нея почувствах някакво спокойствие / дотогава всичко в мен беше свито/, отпуснах се и разказах за какво идвам. Всичко казано от г-жа Асенова беше истина. С такава лекота тя виждаше всичко за мен, съпруга ми и децата. След гледането г-жа Асенова ми направи изчистване и защита. Прибрах се вкъщи. Бях като в някакъв водовъртеж. За 10 дни нещата се поизчистиха, поуспокоих се, започнах да се храня, да спя.И ето вече 5 месеца  от тогава се чувствам вече по-добре. Наддадох 5 кг. Съпругът ми си отвори очите и разбра, че жената, с която е бил, го е използвала единствено за пари.Започнах и медолечение.Благодарна съм много на г-жа Асенова за това, което направи за мен и моето семейство. Тя е един прекрасен човек, създаден да помага на хората.

 

Н.В., Самоков

Идвала съм при Мария няколко пъти и винаги си отивам много доволна. Мога със сигурност да кажа, че помага винаги и на всекиго. Д-р Р. от Самоков ходеше на работа с две патерици. След магическо изчистване, което направи Мария, той хвърли патериците и сега вече е добре. Обръщам се към всички хора, които имат здравословни проблеми или магически замърсявания да посетят Мария Асенова. Бог да и помага на нея, а тя на нас.

Н.Н.,София

На 13.01.2001 г. спешно бях приета в болница със силна аритмия, която не подлежеше на обикновено лечение. В болницата се установи, че проблемът не е в сърцето, а в напреднал стадий на базедова болест. Незабавно ми назначиха лечение с метизол.почувствах се по-добре чак в края на петия месец. Казвам по-добре в смисъл, че показателите на кръвта леко се промениха, по-близо до нормата. От многобройните лекарства получих глаукома.Очите ми изпъкнаха до неузнаваемост, приличах по-скоро на карикатура, отколкото на човек. Назначиха ми операция, която отказах, може би съм малко страхлива.
В началото на м.09.2003 г. моя приятелка ми разказа за Мария Асенова. Записах си час на 23.09.2003 г. дойдох не с недоверие, а с малко страх. Бях възхитена. Мария ми каза , че проблемите ми, т.е. болестта ми, е свързана с магия от близки роднини във връзка с наследство, за което аз дори бях  забравила. Прочете живота, характера ми и тези на сина и дъщеря ми, все едно че е живяла заедно с нас. Каза ми, че с меда и билките, които предлага, ще отшумят проблемите ми със здравето. Когато я попитах, трябва ли да продължа да приемам лекарства, тя се усмихна и ми каза „Ако можете заедно ги пийте.” Но следващия ден започнах да пия меда с билките – повече не ми се наложи да купувам лекарства.
През цялото това време ходих на периодични изследвания- на всеки два месеца. Нещата от месец на месец ставаха по-добре. Последните ми резултати са от 14.08.2004г. Няма и следа от базедовата ми болест, дори лекуващият ми лекар беше изненадан, че с „метизол” е успял да ме излекува. Наложи се, уважавайки труда и отличното му отношение към мен да му кажа истината за лечението ми. Реакцията му никак не беш лоша. Благодаря на Мария Асенова, че я има.
”  С уважение: Н.Н

Н.В.

Идвала съм един път. Бях много доволна и благодарна. Сега идвах за  втори път. Имах голям проблем. На сина ми откраднаха колата. Каквото каза Мария, това стана. За два дни се намери колата. Здравословно цялото ми семейство не беше добре, оправи се всичко. Благодаря за всичко на Мария.Желая много здраве, щастие и успех.

 

А.М, София

Идвам за втори път, за да кажа че още от първия път разбрах, че на  Мария вярвам повече, отколкото на себе си . Тя от неуверена ме направи уверена, предсказа ми неща, за които не смеех да мечтая, а те се случиха толкова бързо, че и от атеизма ми не остана следа! Вярвам, че ще се случат и другите хубави неща, за които тя ме посъветва и ми помогна! Синът ми успя да спечели конкурс за магистрати и стана прокурор, вярвам не без помощта на Мария.Вторият ми син се връща при мен като „Блудния син“ – какво повече да иска човек от живота, отсвен това една майка отново да намери общ език с децата си. Мария дава сила, вяра, здраве и успех! Прави ни добри и човечни, или по-просто- връща ни в нашия път, когато не намираме сили сами да се върнем! С благодарнот и обич, с пожелание за здраве и благоденствие,за да помага на хората!

 

Ю.Николова

Дойдох отново, за да благодаря лично на феномена Мария, защото с нейната неоценима помощ се решиха жизненоважни за мене проблеми. Вярвам, че с нейната божествена сила, която притежава, ще ми помогне още. Бъди благословена, Мария.Да си жива и здрава да помагаш и на другите. Навсякъде разказвам и те препоръчвам да се уверят в твоята дарба Божия.Бъди винаги такава – красива, със слънчева душа, готова да помогнеш на всеки. Бог да те пази! С обич и преклонение: Ю.Николова

 

Марияна

Много съм благодарна на Мария, най-вече за информацията, която ми даде. Досега не съм вярвяла, че съществуват такива хора! След срещата ми с нея аз се промени. Сега гледам света с други очи. Благодарна съм и за това, което каза за мен и моето семейство. Желая и много щастие и все така да помага на хората. С почит: Марияна

Евелина

За втори път съм при Мария Асенова. След посещението при нея стават чудеса. Много и благодарим!

Г.Стоянова

За втори път съм при Мария, защото тя прави невероятни неща. Бях при нея преди едно година и живота ми сега е обърнат на 180 градуса. Видях много щастие и любов, които преди това не познавах.Съпругът ми се завърна при семейството и отново можем да живеем нормално

Е.Николова-учителка

При Мария Асенова идвам втори път и то преди всичко с голяма благодарност. Първия път дойдох с недоверие към нея и за да придружа приятелката си. Влязох. Изслушах я и бях изумена от точността на събитията които се бяха случили и за които тя ми каза. После предсказа бъдещи събития, които се случиха така светкавично, както тя предсказа. За мен Мария е феномен. Благодаря и от сърце.

Топ феномена на България – Мария Асенова. Астролог и ясновидец.

 

Астролога, гадател и ясновидец Мария Асенова помага на стотици хора от години. Силата, която й е дадена е насочена към здравето, благополучието и късмета на всички, потърсили нейната помощ и съвети. Хората, на които е помогнала я наричат: Топ феномена на България, който никога не греши!