Благодарности

Шермин Али Джиал, София

На 21.07.2004 дойдох за първи път при Мария Асенова. Когато тя говореше, чувствах и усещах, че тя четеше всичко, което беше в душата ми скрито, което бях преживяла 30 години и за всичко знаех само аз. Бях много, много изненадана, много объркана, но всичко което се случваше беше истина, действителност. Бях дошла загубила надежда и вяра както в хората, така и в себе си. Тръгнах си от кабинета и объркана и изненадана как беше възможно всичко това. Чувствах се зле. Днес 26.07.2004 г. дойдох отново да и благодаря и да напиша тези неща, които се случиха. На 24-25.07.2004 г. се осъществиха всички неща, които тя изрече, всичко стана толкова бъро..Чувствам се друг човек. Нещата се променят с часове. Тя за мен е единствена, единственият феномен!Благодаря ти Мария – бъди жива и здрава. Бог да я благослови!

Емилия

През м. януари 2004 г. посетих г-жа Мария Асенова с молба да излекува дъщеря ми от алкохолизъм. Останах очарованаот нейната доброта, любезност и отзивчивост към моята болка. След като направи необходимото за излекуването на дъщерята, аз се върнах вкъщи. Изпълних нейните заръки и нещата се оправиха. Изчезнаха пиянските скандали,побоища, ругатни. Поддържах връзка с госпожата по телефона и нещата се оправиха до край. В нашия дом грейна слънцето отново благодарения на г-жа Асенова. Благодаря и от сърце.Нека Бог и дава много здраве и успехи, за да може да лекува такива деца като моето. Аз съм една изстрадала майка, която отново се прекланя пред вашите нежни ръце и вашата  голяма сила, която отдава на всички болни и нуждаещи се от помощ хора. Прекланям се отново пред Вас, Мария. Бог да ви благослови! С уважение: Емилия

П. Мил. Денкова, гр.София

Дойдох преди една години при г-жа Мария Асенова с тежък проблем – племенникът ми се дрогираше и се събираше с много лоши момчета. След като и разказах всичко, тя ми направи изчистване на дома и семейството и защитата. Като допълнение ми предложи и медолечение. Само за около месец момчето се отказа от дрогата, намери си приятелка и се промени изцяло към положителна страна. Ние всички у дома си отдъхнахме, обстановката се разведри, настъпи успокоение. Радвам се, че има такива добри хора като М.Асенова, които помагат.

Здравка

Дойдох миналата година за първи път. Предстоеше ми операция с не особено благоприятни прогнози. Г-жа Асенова обаче ме окуражи. Каза ми, че резултатът от операцията ще бъде успешен. На мен ми прозвуча фантастично. Но…се оказа самата истина. Днес съм здрава и очаквам да  се случи и най-важното за мен – създаване на семейство и дете. Отново се чувствам подкрепена и окрилена от г-жа Асенова. Бог да я благослови.Благодаря.

Т.С.

Вече съм семейна и имам едно прекрасно детенце. Това щастие дължа единствено на Мария. Тя ми е помагала много и преди това. В едно от посещенията ми нямах никакви финансови възможности и тя ми направи процедурата безплатно. Помагала ми е нееднократно. Желая и много здраве и щастие, защото тя го заслужава

Никол Тошева

Аз преди 20 дни бях при Мария съпругът ми ме напусна заради друга жена какво направи тази жена не знам върна го и е на колене пред мен по мил не бил никога до сега.Присъединявам се към вас защото наистина Мария Асенова е голям феномен.БОГ да я пази да ни помага и за в бъдеще.

Вики Петкова

Да потвърждавам че Мария е много силен лечител тя спаси мой роднина който беше нарко зависим ако не беше тя днес нямаше да го има. НАЙСТИНА ТАЗИ ЖЕНА Е СВЯТА БЛАГОРОДНА, ОТГОВОРНА ПРОСТО СЪВЪРШЕНА.МНОГО Е СИЛНА И ОТГОВОРНА."

Никол Тошева 12 март 2014 г. в 11:48: "Аз преди 20 дни бях при Мария съпругът ми ме напусна заради друга жена какво направи тази жена не знам върна го и е на колене пред мен по мил не бил никога до сега.Присъединявам се към вас защото наистина Мария Асенова е голям феномен.БОГ да я пази да ни помага и за в бъдеще.

Elie Stoyanova Schneider

С много обич и признателност искам да се обърна към този прекрасен човек Мария Асенова! Великодушна и винаги в готовност да помага! Докосва невидимото за нас и преобръща положително ситуациите за всеки потърсил нейната помощ! И това, което прави Мария е за цял живот! Срещата с нея никога не е последна, защото тя продължава да помага и от разстояние! Благодарности за всичко, скъпа Мария!

Natalie Fame, Чикаго

Има неща, които изглеждат невъзможни и необясними. Затова остават и неразбираеми за нас. Има обаче и хора, които разбират и имат знанието и способностите да се справят с всичко онова, което остава скрито и невидимо за нас. Не губете време и не се чудете, а просто знайте, че Мария Асенова е Вашият слънчев лъч в мрачното ежедневие и Вашата опора, когато товарът, който носите стане непосилен за Вас. Благодарности за всичко!

 

Мари Тонкър

Мария извиква на бял свят животворното за света.Искам да споделя впечатленията си от голямата българска пророчица и лечителка Мария Асенова, наследница на Ванга. Това е жената, определена и посветена на спасението на света; жената, която надвива над злото, пророкувано от Нострадамус 400 години след неговата смърт. Тя е автор на книгата “Мария срещу Нострадамус и останалите пророци на Апокалипсиса”.Със силата на доброто и положителната енергия Мария извиква на бял свят животворното за света. Тя е космически лекар, който пази хората от най-страшните болести. Мария ни учи, че болестите са естествени и изкуствени. Изкуствените се причиняват от злонамерени хора. При тях лекарите са безпомощни. Естествените болести, които се разпространяват по биологичен път и се предизвикват от околната среда, неправилното хранене и т.н., са страдания, при които лекарите могат да помогнат. Но народната лечителка Мария може да се намеси положително и в двата случая. Тя помага да се роди живот, помага на хората да запазят здравето и живота си.
Лекарите и дарените от Бога хора със силата да лекуват не трябва да воюват помежду си. Те трябва да работят заедно в полза на хората, да си подадат ръка и да ги пазят от злото и болестите.

Топ феномена на България – Мария Асенова. Астролог и ясновидец.

 

Астролога, гадател и ясновидец Мария Асенова помага на стотици хора от години. Силата, която й е дадена е насочена към здравето, благополучието и късмета на всички, потърсили нейната помощ и съвети. Хората, на които е помогнала я наричат: Топ феномена на България, който никога не греши!