Благодарности

Румяна И., София

Трябваше да се явя на конкурс за работа.Конкуренцията беше много голяма а работа много апетитна.
Шансовете да ме одобрят бяха минимални.Обадих се на Мария Асенова за съвет и тя ми каза  че трябва да направим едни неща свързани с нейната работа и успеха ще го имаш.Какво направи тази жена не знам но успеха беше мой.Одобриха ме. Приеха ме във фирмата и сега се радвам на безброй задгранични пътувания и сериозно заплащане. Благодаря ти Мария наистина ти можеш,силата ти е голяма.Бог да е с теб. Успех!! 

Иванка С., Видин

Казвам се  И Стоева искам да ти благодаря Мария че спаси дъщеря ми от нарко  зависимост. След като ти се намеси  тя спря да се дрогира.Завърши образованието си успешно. Днес работи като компютърен специалист. Намери си приятел щастлива е а аз като майка се събуждам и лягам с теб Мария и те благославям. Бъди жива и здрава дълги годни.

Цветелина, Разград

Благодаря на Мария Асенова , аз върнах неверният си съпруг в къщи, при децата си.Изневерите му спряха.Днес съм по обичана от всякога.Децата са спокойни.Забременях за трети път така както ти каза Мария и това стана.Ти просто си единствена и неповторима.Нека Божията светлина е винаги с теб.

Станимир, Варна

Изразявам своите благодарности към Мария Асенова за това което направи за мен и фирмата ми.Всеки ден губех пари и пропадах.Работниците ме напускаха ежедневно. Завода спря изведнъж. Това ме накара да отида при М. Асенова която каза и отсече. Ти имаш магическо замърсяване ще ти помогна.Благодарение на нейните вълшебни процедури , които тя направи днес аз съм на върха. Печалбите са големи и ежедневни.Работниците се върнаха при мен.До момента съм непоклатим благодарение на нея. Бъди жива и здрава за да ни помагаш цял живот

Красимир, Бургас

Откраднаха ми колата от паркинг в Бургас.Обадих се на Мария Асенова тя направи карта на кражбата и ми посочи района в който се намираше колата ми. Описа ми подробно мястото и ми посочи имената на крадците.Колата след около 3 часа беше  намерена по описанието което Мария беше видяла. Благодаря на тази велика жена.Не съм вярвал на такива неща, но се убедих във силата на тази жена.

Елена, Пловдив

Скъпа Мария искам да ти благодаря за това че върна радостта в семейството ми.Съпруга ми спря да пие и да ни тормози, а ти знаеше че той от сутринта до вечерна се наливаше и ни тормозеше с децата. Днес той е най добрият съпруг и баща.След твоята намеса и процедури той окончателно спря алкохола,започна работа и днес по щастливи от нас няма.Благодаря ти че не ми разреши да се разведа.Обичам те!! 

Д-р Ралица Герговска, Германия

Искам да изразя своите благодарности към теб, Мария.Ти ми спаси живота, въпреки че съм лекар.Твоите прогнози и лечение бяха уникални.Ако не се беше намесила, аз днес  можех да не съм между живите.Твоите думи още ми звучат в ушите цитирам Ти не си болна от рак, не се оперирай,изследванията ти са грешка.Твоята болест е причинена по маг. път.Лекар няма да ти помогне.Ще ти помогна аз.Мария ти направляваш живота ми 15 год.Благодарение на теб аз съм в Германия и кариерата ми върви нагоре.Личният живот ми се промени, стандарта също.Цял живот ще ти благодаря.Бъди жива и здрава

Сем. Кръстеви

Скъпа Мария,изпращам снимкa на едно от многото добри дела които вършиш!!! Чакахме пет години синът ни Георги да се появи,това се случи благодарение на теб и твоето лечение. Детето е на два месеца и расте здраво и силно! 

Никол Тошева

Аз преди 20 дни бях при Мария съпругът ми ме напусна заради друга жена какво направи тази жена не знам върна го и е на колене пред мен по мил не бил никога до сега.Присъединявам се към вас защото наистина Мария Асенова е голям феномен.БОГ да я пази да ни помага и за в бъдеще.

Вики Петкова

Да потвърждавам че Мария е много силен лечител тя спаси мой роднина който беше нарко зависим ако не беше тя днес нямаше да го има. НАЙСТИНА ТАЗИ ЖЕНА Е СВЯТА БЛАГОРОДНА, ОТГОВОРНА ПРОСТО СЪВЪРШЕНА.МНОГО Е СИЛНА И ОТГОВОРНА.

Топ феномена на България – Мария Асенова. Астролог и ясновидец.

 

Астролога, гадател и ясновидец Мария Асенова помага на стотици хора от години. Силата, която й е дадена е насочена към здравето, благополучието и късмета на всички, потърсили нейната помощ и съвети. Хората, на които е помогнала я наричат: Топ феномена на България, който никога не греши!