Our Horoscope

Дневен хороскоп

Овен

21 Януари 2019 - В понеделник за представителите на зодия Овен възникват лични ангажименти при реализирането на желани цели. Понеделник е успешен за дейността ви, но ще е много ангажиращ. Сега не е време за голяма любов, а за приятни забавления и романтични преживявания. Нововъведенията, които някои от Вас планират в работата си, със сигурност ще проработят. Може да обърнете по-голямо внимание на здравето и на спокойствието си. Близките ще Ви зарадват с мил жест. В крайна сметка утре всичко ще бъде наред.

Телец

21 Януари 2019 - Денят Ви носи известно настроение. Грижете се за здравето си – добре ще Ви се отразят почивка и водни спортове или процедури. В службата си не е разумно да се мяркате пред очите на шефа, все ще Ви намери някоя работа или пък вие ще трябва да похапнете от плодовете на лошото му настроение. Финансовото състояние на семейството ще се подобрява и можете да си позволите повече удоволствия. Приятелските чувства ще надделеят над любовните и обектът на чувствата Ви може да остане разочарован в очакванията си. Може би няма да получите парите, които очаквате и това да Ви направи нервни и сприхави.Затова пък до Вас има хора, които Ви обичат и Ви подкрепят със съветите си. Днес трябва да избягвате споровете.

Близнаци

21 Януари 2019 - Понеделник – възможно е да провокира остри реакции и конфликти в партньорските Ви отношения и с хората в дома ви. Това Ви помага да се радвате на здраве и да помогнете при решаването на здравословен проблем на много близък човек. Обърнете по-голямо внимание на човека до себе си. Денят е добър за рутинна работа и за изпълнение на ежедневните Ви задачи. Денят е много благоприятен за Вас в материален план – може да придобиете нещо, да получите пари или да подпишете изгоден договор. Ако Ви отправят някакво предложение,то по всяка вероятност ще бъде изгодно за Вас. Прекрасен ден, който да посветите на семейството си и на любимите си занимания. А и нужно ли е да свършите всичко днес ?

Рак

21 Януари 2019 - Голям процент от Раците са подвластни на отлично настроение в понеделник, но ако пожелаете да се насите с присъствието му, едва ли ще Ви е невъзможно. Днешният ден е с по-напрегната планетна конфигурация – ето затова е подходящо да се занимавате с дейности, които Ви зареждат и релаксират. На дневен ред ще са финансовите въпроси и най-вече как да се справите със сметките и същевременно да Ви останат пари за после. Използвайте методичността си, за да покажете на останалите, че работата може да се върши и без нервничене и мръщене. Възможен е и романтичен флирт, който ще внесе настроение в ежедневието ви. Прекрасен ден, който да посветите на семейството си и на любимите си занимания. Днес трябва да обърнете внимание на дребните неща.

Лъв

21 Януари 2019 - Понеделник ще е доста активен и динамичен за почти всички Лъвове, но ще бъде успешен и ползотворен за реализацията на материалните Ви цели. Важността на въпроси, свързани със семейството, бизнеса и образованието ще Ви направят по-забързани и активни. Не се изкушавайте от ненужни, но лъскави неща, сега не трябва да харчите пари. На всичкото отгоре някой в последния момент ще Ви окаже съдействие и ще успеете да си свършите работата. Добре би било понеделник да посветите на рутинни занимания и дела, както и да се погрижите за здравето си, следвайте полезните си навици, спазвайте добър режим, спортувайте. Днес вниманието Ви ще бъде насочено повече към любовния Ви живот и семейството, отколкото към служебни ангажименти. Гледайте на грешките си, като на възможност да се усъвършенствате и да продължите напред.

Дева

21 Януари 2019 - В понеделник не се претоварвайте. Денят е подходящ за посещение на зъболекар и за разни разкрасителни процедури. В професионален аспект може да възникнат проблеми, които ще предизвикат промени. Любовта върти света и още как, дори да е любовта към математиката. Бъдете внимателни, ако теглите пари от банкомат. Без семейството си ще се чувствате нещастни, но там май нещата не вървят както Ви се иска. Бъдете бдителни и не взимайте необмислени решения.

Везни

21 Януари 2019 - Понеделник е доста благоприятен за реализиране на поставените пред Вас цели. Бъдете добронамерени и простете на хората, които са Ви засегнали. Добре ще е през понеделник да си насрочите срещи с приятели и да проявите внимание към екипната работа; денят е подходящ също за пътувания, контакти или работа, свързани с чужбина. Паричните Ви проблеми се решават успешно. Добре ще е днес да се погрижите за здравето си: изграждайте у себе си полезни навици, разхождайте се сред природата. Днес обърнете по-голямо внимание на партньорствата си. Днес проведете консултации.

Скорпион

21 Януари 2019 - Денят е привидно труден, но и успешен. Грижете се добре за здравето си, бъдете умерени и не се претоварвайте. Обърнете внимание на семейството си. Благоприятен ден за разрешаване на въпроси от семейно и имуществено естество, за реализация в деловата сфера и за парични печалби. Ще сте настроени по-скоро любовно, но щом Ви се обадят приятелите ще забравите всичко и ще тръгнете с тях, където Ви завее вятъра (малко неприсъщо за вас). Денят е подходящ за рутинна работа и за бизнес дела. Понеделник носи изпитания и предизвикателства.

Стрелец

21 Януари 2019 - В този ден бъдете особено внимателни, ако сте зад волана сутринта. Очаква Ви нова любов. Харчите пари за лични неща. Желателно е да спазите одобрените срокове, но още по-желателно е да свършите работата си качествено, така че проявете старание и концентрация. Грижете се добре за здравето си, бъдете умерени и не се претоварвайте. Голяма част от Вас ще изберат да прекарат деня извън дома си, търсейки разнообразие. Гледайте ведро към нещата от живота, предстоят Ви още толкова задачи, които не бихте могли да свършите, ако се хабите за всяка подробност.

Козирог

21 Януари 2019 - Днес ловко ще се нагаждате според общественото мнение. Вероятно ще се наложи или да потърсите помощ, или да останете до по-късно на работа. Обърнете внимание на дома си и на здравето си днес. Жените от зодията ги очаква приятна романтична среща, не е изключено възникване на нова връзка или подновяване на стари отношения извън семейството. Не посягайте към финансовите спекулации. Ще последват тежки проблеми. Повечето от представителите на знака ги очаква ново съблазнително запознанство. Но не бързайте към новата си любовна победа. Гледайте на грешките си, като на възможност да се усъвършенствате и да продължите напред.

Водолей

21 Януари 2019 - Понеделник може да се определи като труден и неприятен ден, за мнозина тъй като е свързан с кавги и противоречия. То се отразява положително и на духа ви, с готовност сте за повече работа, общуване и интимна отдаденост. Пазете силите си и не влизайте в излишни пререкания, оставете си време и за себе си.Умората няма да се отрази добре на самочувствието и здравето ви. Приятел може да Ви поиска пари, но сумата е голяма за вас.Намерете начин да му обясните в какво състояние се намирате. Обърнете внимание на семейството си и на хората, с които живеете. С желание и любов ще се отдадете на работата си и за някои това означава да изживеят емоции, които ще ги правят щастливи. Днес трябва да избягвате споровете.

Риби

21 Януари 2019 - Понеделник е добър ден за вас, тъй като Ви очакват добри новини, които отдавна очаквате. Жените от знака ги очаква интересна среща. Не е изключен нов любовен роман или възраждане на стара романтична връзка. Ще получите висока оценка за работата си или за проект, по който работите от доста време. Бъдете добронамерени с хората от обкръжението си. Без компромиси от ваша страна ситуацията ще се изостри до крайност. Днес е ден за професионални изяви, за пътувания, погрижете се и за здравето си. Всяка крайност и необосновано изхвърляне крие рискове от провали, загуба на авторитет и пари. В заключение, Днес помислете, а утре ще действате по-уверено.

Топ феномена на България – Мария Асенова. Астролог и ясновидец.

 

Астролога, гадател и ясновидец Мария Асенова помага на стотици хора от години. Силата, която й е дадена е насочена към здравето, благополучието и късмета на всички, потърсили нейната помощ и съвети. Хората, на които е помогнала я наричат: Топ феномена на България, който никога не греши!